Presure & Valve system

Pressure & Valve systems

Overhaul van pressure safety valves aan boord van productie platforms op zee en in de werkplaats in Heerhugowaard. Wij zijn hiervoor gecertificeerd (VCA, ISO9001) en hebben een ruime ervaring met offshore gerelateerde werkzaamheden.

Eigen ontwerp transportwagen voor vervooer CO2 flessen

Transportwagens voor vervoer CO2 flessen

Soms is uitsluitend transport van A naar B niet voldoende en heeft uw zending meer zorg of een extra behandeling nodig. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van veilige transportwagens voor het vervoer van CO2 flessen volgens de EU normen.

Trappen van Roestvast staal

Erbeka Techniek beschikt over specialistische kennis en ervaring bij de ontwikkeling van trappen. Wij voeren het ontwerp uit, geven advies en zorgen voor de plaatsing van de trap.

Speeltoestel op maat gemaakt

Speeltoestellen

Installatie en onderhoud van outdoor speeltoestellen. Alle speeltoestellen worden gebouwd volgens de geldende veiligheidsnormen, volledig gecertificeerd en speelklaar opgeleverd.

Keukens van roestvast staal

Wij produceren keukenbladen op maat en werken deze naadloos voor u af. Ook spoelbakken en kookplaten verwerken wij strak in de roestvrijstalen werkbladen. Het RVS waarmee wij werken past in elke stijl keuken en is eenvoudig te onderhouden.

VCA gecertificeerd
KIWA gecertificeerd
Lid koninklijke metaalunie
9001 gecertificeerd